Search

Jobs (Versie 2) VVE

Accelonix B.V. is een dynamisch bedrijf, opgericht in 1985.
Wij zijn ooit gestart onder de naam Comtest Instrumentation B.V., als toeleverancier van meetoplossingen voor toepassing in Elektromagnetische Compatibiliteit (EMC) en RF. Al snel groeide ons bedrijf uit tot marktleider in dit vakgebied.

In 2000 zijn we toegetreden tot de Accelonix Group. Daarmee werden we actief in twee andere vakgebieden, nl. in oplossingen voor productietest en -inspectie van printkaarten (PCBA) en ook in oplossingen voor micro-elektronica assemblage.

Om een uitstekende ondersteuning en een maximale kwaliteit van de aangeboden oplossingen te garanderen, werkt Accelonix B.V. samen met toeleveranciers die stuk voor stuk marktleider zijn in hun toepassingsgebied. Daarnaast zijn we ook niet bang om voor specifieke toepassingen onze eigen software en hardware producten te ontwikkelen.

We bieden de nodige diensten aan om onze klanten een turn-key oplossing te kunnen leveren. Al dan niet in samenwerking met onze zusterbedrijven in Frankrijk, Spanje, UK of China.

Toegevoegde waarde en een hoog kennisniveau dragen we hoog in het vaandel.

Wij zoeken:

service & support engineer

Om onze groei inzake machines en oplossingen voor elektronica assemblage en inspectie te realiseren zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons service team in Eindhoven komt versterken.

Verder in het Nederlands

To realise our growth in machines and solutions for electronics assembly and inspection, we are looking for a new colleague to strengthen our service team in Eindhoven.

Continue in English

Financieel administratief medewerker

Voor de financiële administratie zijn we op zoek naar een nieuwe collega. De functie omvat de hieronder genoemde financiële basiswerkzaamheden voor ca 12 uur per week.  

Er is een mogelijkheid deze meteen al verder uit te bereiden met diverse andere werkzaamheden, zoals salarisadministratie, verzekeringenbeheer, inkomende postverwerking, ondersteuning van directie en kan daarmee uitgroeien naar ca 20 uur per week of meer. Dit afhankelijk van jouw interesses en capaciteiten. 

Verder in het Nederlands